Start din regnskapsføring i dag

Har du en bunke regnskapsbilag uten helt å vite hvordan du skal løse bokføringen? Skal du kontakte en regnskapsfører? Skal du inngå avtale på et nettbasert regnskapssystem? Et godt svar er å ikke gjøre noen av delene, men i stedet bruke iExcel til å gjøre bokføringen selv. Da kan du starte i dag, og alt du trenger er et medlemskap for å skaffe deg programvaren og samtidig få den hjelp du trenger til å komme i gang. Jobben blir ikke enklere om du venter. Da blir det bare enda flere bilag og oppgaven virker mer skremmende.

Nøkkelen ligger i ditt valg av regnskapssystem. Massiv markedsføring skal lokke deg til å tro at nettbasert regnskap er så mye bedre enn alt annet. Sannheten om hva som er best for deg, vet du best selv.

Kan du Excel? Liker du å jobbe i fleksible systemer hvor du kan prøve deg frem? Liker du å bruke dine egne smarte metoder?

Da kan ditt beste valg fort være å starte å ta regnskapet i iExcel Regnskapsbok Premium. Dette er et regnskapssystem som gjør at du kan starte allerede i dag. iExcelbooks.no leverer Excelbaserte systemer hvor program og data ligger i Excel-filer. Alt du trenger er derfor en datamaskin som har nyere versjon av Microsoft Office Excel installert.

Excel-regnskapsføring gir deg store fordeler:

  1. Du kan starte opp allerede i dag med å registrere bilag i regnearket ‘Registrering’
  2. Bokfører du bilag feil, kan du korrigere disse direkte i registreringsarket
  3. Du får et 100 % gjennomført og proft regnskapssystem med reskontro, saldobalanse, resultatregnskap og balanse, perioderegnskap, merverdiavgiftsbehandling, og alle rapporter du forventer å finne.
  4. Oversiktligheten er eksepsjonelt god, og bokføringsarket og alle rapporter kan filtreres på alle datakolonner når du ønsker å finne frem til et eller flere bilag som tilfredsstiller visse kriterier.

Siden feilføringer så enkelt kan korrigeres i iExcel’s system, trenger du ikke være 100 % fokusert og konsentrert hele tiden. Bokføringskladd er noe du kan jobbe med på kvelder eller i ferien. Du trenger ikke frykte eventuelle feil og unøyaktigheter. De tar du når du er fullt fokusert og klar til å avstemme og korrigere regnskapet.

iExcel Regnskapsbok Premium er regnskapssystemet for de smarte. Prisen for medlemskapet som gir nedlastning og bruksrett til dette programmet er kun kr. 1.600 for 2017 (for 2016 er prisen den samme). Trenger du hjelp til å komme i gang, kjøper du medlemskap med rimelig startpakke til fastpris.

Med iExcel Premium får du løst alle dine regnskapsoppgaver:

  1. Du rekker alle tidsfrister med automatisk generering av tall til mva-meldingen (2017) og merverdiavgiftsoppgaven (2016)
  2. Du blir ajour  med bokføringen i et ordnet og logisk system som gir deg oversiktlighet og muligheter til å kontrollere regnskapet for feil
  3. Du får alt du trenger av pliktig dokumentasjon til det offentlige og eventuell revisor
  4. Du får alle tall til næringsoppgave og årsregnskap
  5. Du får enkel registrering av bilag, med muligheter for å korrigere feil

About the Author Sigurd Renander

Sigurd Renander her, jeg er statsautorisert revisor i iExcel AS, og utvikler den mest fleksible og praktiske programvare for regnskap i mindre bedrifter og organisasjoner. Jeg gir nybegynnere råd og mer avanserte brukere tips slik at de bedre kan lykkes med bokføringen. Systemene er tilgjengelig på www.iexcelbooks.no

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply